Trouwlocatie op de Veluwe

’t Witte Hoes is de perfecte trouwlocatie voor kleinschalige, intieme bruiloften in Otterlo op de Veluwe. Een ambtenaar van de burgerlijke stand kan uw huwelijk bij ons voltrekken. Een huwelijk gepland om elkaar trouw te beloven en een fantastische bruiloft te hebben. De mooiste dag van uw leven? Wij dragen deze dag graag een warm hart toe.

Van de grote dag tot aan 1 dag getrouwd
Ontvangst; Vol verwachting klopt eenieders hart, het bruidspaar is in aantocht en er staat een mooie dag op het programma.

Huwelijksvoltrekking; wij mogen ons officiële trouwlocatie noemen. Geef het elkaar voor het oog van familie en vrienden en de ambtenaar van de burgerlijke stand het ‘ja’-woord.

Felicitatie; is het hoge woord eruit, dan is het wellicht tijd voor bruidstaart met een feestelijk glas.

Receptie/ borrel; na een felicitatie in besloten kring zijn er wellicht meerdere mensen in uw nabije omgeving die u willen feliciteren met jullie romantische beslissing ‘ja’ tegen elkaar te zeggen. Tot 100 personen.

Diner; een diner om jullie mooie dag nog verder te bezegelen. Geniet aan tafel van de heerlijke creaties van onze keukenbrigade of laat u overweldigen door een fantastisch buffet.

Feestavond; Lekker natafelen of nog even met de voetjes van de vloer, voor de openingsdans wordt ongetwijfeld ruim baan gemaakt. Tot 50 personen.

Overnachting; trouwen is een, de huwelijksnacht is een ander verhaal. Om bij te komen van een geweldige dag hoeft u slechts de trap op omhoog. Uiteraard kunnen ook uw gasten blijven overnachten.

Ontbijt; Wordt gewekt door de fluitende vogels van de Veluwe en geniet van een uitgebreid ontbijt op bed. Of, schuift u met uw familie en vrienden het ontbijt als de heer en mevrouw aan een feestelijke ontbijttafel.

Voor deze fantastische dag maken wij, Sonja of Christian graag een persoonlijke afspraak om alle wensen te kunnen bespreken.

Indien u heeft besloten deze memorabele dag bij ons door te brengen, is het van belang contact op te nemen met de gemeente Ede. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Gemeente Ede.