Groepsarrangementen

Zoekt u voor uw familieweekend of vriendenweekend nog een geschikte groepsaccommodatie met een leuk arrangement op de Veluwe? ’t Witte Hoes in Otterlo heeft u bij deze gevonden. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij verschillende groepsarrangementen samengesteld:
Familieweekend voor jong & oud
Actief & Avontuurlijk vriendenweekend van ‘tong’ tot teen verzorgd
Culinair en Cultureel verblijf op de smaakvolle Veluwe

Wanneer u ’t Witte Hoes voor u en uw gastengezelschap reserveert stellen wij graag in overleg met u het gewenste arrangement samen. Wat wij in dat geval graag willen weten is bijvoorbeeld: hoe groot is uw gezelschap, tussen welke leeftijden valt uw gezelschap, wilt u verzorgde activiteiten tijdens uw verblijf, heeft u voorkeur voor actie, een culturele uitstap of bijvoorbeeld een combinatie?

Heeft u geen interesse in de gehele accommodatie, maar wel in een enkele kamer (of kamers), dan verwijzen wij u graag naar onze webiste van Grand Cafe Hotel Kruller waar u direct online kunt reserveren. Heeft u voorkeur voor een verblijf in ’t Witte Hoes, geef dit dan expliciet door bij de reservering.

Enthousiast geworden en vrijblijvend benieuwd?

Gezien de diversiteit aan mogelijkheden voor uw gezelschap, maken wij graag een offerte op maat.Offerte op maat aanvragen