Eten en Drinken op de Veluwe

Het huiskamerrestaurant in ons Witte Hoes is te reserveren voor besloten diners, brunches, kookworkshops, borrels en high tea.

    • ‘Huiskamerrestaurant’ met haard voor 50 personen (zittend diner)
    • Een luxe terras voor 30 personen (zittend)
    • Een lounge met haard

Kookworkshop

Een ware teambuildingsactiviteit, met ‘uitdagingen’ die op elke werkvloer aangepakt moeten worden. Wie is de ware leider binnen uw keukenbrigade? Wie communiceert duidelijk, zelfs onder druk? Wie houdt het overzicht en heeft gevoel voor timing? Tot slot, zeker niet onbelangrijk, hoe komt uw team tot een verbluffend en smakelijk eindresultaat?
Of zoekt u een gezellige avond met vrienden of familie? Niet enkel ‘statisch zitten, maar samen koken in een professionele keuken. Lekker bij elkaar in de pannen gluren en vooral gezellig kletsen? Dan is onze kookworkshop zeker de moeite waard om te bekijken.

Ons Witte Hoes als prive accommodatie voor besloten gezelschappen

’t Witte Hoes heeft alle gemakken en sferen van een daadwerkelijk huis met haar luxe terras en ‘huiskamer’ restaurant. Onze locatie is zowel volledig gecaterd als enkel als ‘locatie’ te reserveren, voor zowel zakelijke gezelschappen als een culinair weekend, familieweekend of avontuurlijk weekend.

Gezellig tafelen

Is ons huiskamerrestaurant niet wat u zoekt? Neem dan een kijken bij ons Grand Café Kruller. Hier bieden wij onder andere een regulier geopend stads Grand Cafe en een gezellige bibliotheek voor een private diner.