De Boshut

Onze boshut midden in het bos op de Veluwe…

Onze boshut midden in de bossen op de Veluwe… een unieke vergaderlocatie op de Veluwe, een bijzondere groepsaccommodatie midden in het bos, een must-see!

Op zo’n 2.5 km van ’t Witte Hoes vindt u De Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen Schotse hooglanders kudde loopt vrij rond. Uiteraard voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

Voor alle mogelijkheden en uitgebreide informatie over onze boshut verwijzen wij u graag naar onze speciale facebookpagina! Hieronder wel alvast een winterse suggestie.
 

Vergaderen @ De Boshut
Onze Boshut is een unieke locatie voor een vergaderbijeenkomst, back to basic, midden in de natuur en daarmee ‘compleet out of the box’. de Boshut is te bereiken per GPS of u kunt onze Landrover huren tijdens uw verblijf voor vervoer heen en terug.
Voor gebruik van De Boshut vragen wij een vergoeding van €275,- per dagdeel (inclusief benodigd hout om lekker te roken en stoken).

 

Zwoele Zomeravond @ De Boshut
Start met een gezellige borrel bij Kruller.
Genieten met charcuterie, kazen, brood en dippers.
***
Onze Landrover rijdt voor om jullie te droppen op een van de mooiste locaties van Otterlo.
***
Per GPS zoek je de weg naar De Boshut.
***
Eenmaal bij De Boshut aangekomen, wacht jullie een heerlijke Boshut BBQ bestaande uit: brood, dippers, sauzen aardappelsalade, pastasalade, fruitsalade, hamburgers, sate, worstjes (uiteraard is de BBQ zo compleet te maken als u wenst).
Duur 4.5 uur (incl.borrel, dropping en BBQ bij De Boshut), minimaal 20 personen a €39.50 p.p.

 

Donker Winteravontuur @ De Boshut
Start met een heerlijke warme winterse hap bij Kruller.
(erwtensoep of huisgemaakte knoflooksoep/ stevig bord boerenkool of zuurkool/ heerlijke Hollandse wentelteefjes na)
***
Onze Landrover rijdt voor om jullie te droppen… waar, tja…, dat blijft de vraag.
***
Grijp je GPS en zoek je weg naar De Boshut, zorg er wel voor dat je onze Jeeps niet nogmaals ziet, hij pikt je op en dropt je rustig ergens anders en je wilt niet als laatste in de gezellige Boshut aankomen.
***
Eenmaal De Boshut gevonden wacht jullie een heerlijk knapperend vuur, warme chocolademelk, glühwein, Jagermeister en een lekkere borrelhap!
Duur 4.5 uur (incl. diner, dropping en 1 uur borrelen in De Boshut), minimaal 20 personen a €39.50 p.p.

Onze boshut leent zich erg goed voor een versnapering tijdens een wandeling, fietstocht of bijvoorbeeld buggyrit. Voor een buitenactiviteit is het een perfect onderkomen i.vm. het omringende bos en het nabij gelegen weiland. Maar wij verzorgen hier ook ontbijten, lunches, borrels en BBQ’s voor grotere groepen.