Agenda

16 oktober ~ Wildlunch
Mathijs van Milt, geboren en getogen in Lunteren, begon zijn carrière aan de keukentafel bij moeder en oma met Indische maatijden. Van asian fusion naar fine dining naar sous-chef bij de Echoput. En nu is hij het nieuwe gezicht van ons Witte hoes in Otterlo. Op 16 oktober gaat hij hier voor de wildliefhebbers een 4-gangen lunch koken. Vanuit deze keuken zal hij hoofdzakelijk gaan werken met het mooie wild van de Veluwe, verse groente, verrassende bereidingen en vooral met heel veel kookplezier!

Wildzwijnrillette. kweepeer, mosterd, kruidkoek
~
Patrijs, bleekselderij, knol, appel, foie
~
Reerug, pommes pont-neuf, zuurkool, rozijn, reejus
~
Hazelnoot, ijs merengue, cake, nutella, gepofte rijst
€35,- p.p.
Aanvang 13.30u 


26 november ~ Wilddiner
Mathijs zal de komende tijd op dreef raken en gaat op 26 november een mooi wilddiner koken. Het exacte menu volgt, maar de datum staat vast. Graag tot dan!