Hotel en groepsaccommodatie

Een schitterende locatie naast Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

’t Witte Hoes ligt in hartje Otterlo, op slechts 500 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. In de inrichting is de klassieke charme van de historische villa gecombineerd met hedendaags comfort.

  • 13 2-persoonshotelkamers ~ 2 kamers zijn op de begane grond gelegen
  • Restaurant Recept 35
  • Lounge
  • Spreekkamer met open haard
  • Luxe terras
  • Afsluitbare fietsenstalling
  • Eigen parkeerplaats
  • Draadloos internet

’t Witte Hoes is volledig onderdeel van Grand Café Hotel Kruller dat 40 meter verder in de straat ligt. Grand Café Hotel Kruller biedt nog eens 17 kamers, 3 vergaderruimtes en een grand café dat de hele week regulier is geopend.

Privé gebruik van het gehele Witte Hoes

’t Witte Hoes heeft alle gemakken en sferen van een daadwerkelijk huis met haar luxe terras en ‘huiskamer’ restaurant. In de wintermaanden zorgen wij dat de open haard brandt. Wij heten u van harte welkom met een lekker drankje en huisgemaakte lekkernij bij aankomst. De kamers zijn gereed en wachten op de nieuwe logés. Alle kamers beschikken over eigen sanitair (toilet, douche en wastafel) en handdoeken worden verzorgd. Alle kamers zijn voorzien van flatscreen tv, radio, telefoon en een kluis. Op de begane grond bevinden zich 2 kamers. Onze gastheer of gastvrouw is ten alle tijden aanwezig/ bereikbaar voor u. Laat de gezellige dagen beginnen welke zijn ingevuld naar uw wensen.

Enkele kamer

Heeft u geen interesse in de gehele accommodatie, maar wel in een enkele kamer (of kamers), dan verwijzen wij u graag naar onze website van Grand Café Hotel Kruller waar u direct online kunt reserveren. Heeft u voorkeur voor een verblijf in ’t Witte Hoes, geef dit dan expliciet door bij de reservering. Het ontbijt wordt, wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van exclusief gebruik, geserveerd in Grand Café Kruller.

Overnachten in onze groepsaccommodatie in Otterlo op de Veluwe?

Kijk voor een uitgebreide omschrijving van de kamertypes, bekijk de mogelijkheden van exclusief gebruik of laat je inspireren door onze suggesties van arrangementen.